ساخت اپلیکیشن های هوشمند انقلابی در تکنولوژی قرن 21 ایجاد کرده است طوری که ما بدون کمک اپلیکیشن ها از دنیای پر سرعت امروز جا می مانیم. بسیاری از فعالیت های روزانه، کارهای بانکی، بازی و سرگرمی تا کارهای تخصصی را می توان با گوشی همراه و یک کلیک در سراسر دنیا انجام داد. بدون اغراق می توان گفت در آینده ای نزدیک اپلیکیشن ها بخش عمده ای از زندگی ما را هدایت خواهند کرد.
آشنایی با تجارت الکترونیک
دانستن مراحل ساخت اپلیکیشن و جزییات فنی آن به شما این امکان را می دهد که با آگاهی لازم قدم در دنیای هوشمند امروز بگذارید و با اطمینان از کارایی و فواید تکنولوژی هوشمند، ساخت اپلیکیشن اختصاصی خود را به تیم توسعه دهنده بسپارید. ما در این مقاله به توضیح مراحل ساخت اپلیکیشن از ایده تا تولید می پردازیم تا دید شما را نسبت به پیشرفت های علم و ساخت اپلیکیشن وسعت ببخشیم.
ایده پردازی
از آنجا که هزینه و زمان زیادی صرف ساخت یک اپلیکیشن می شود، باید مراحل ساخت آن با کمترین ضریب خطا و ریسک انجام پذیرد تا درصد موفقیت اپلیکیشن افزایش یابد. ایده پردازی و نیازسنجی، مرحله اول در ساخت یک اپلیکیشن موفق می باشد. با مطرح شدن صورت مساله و نیاز کارفرما، کلید ساخت اپلیکیشن زده می شود. معمولا ایده پردازی به صورت گروهی نتیجه بهتری خواهد داشت؛ برای مثال ما در اتاق فکر شرکت الو اپلیکیشن (Alo Application) جلسات متعددی را با تیم طراحی و کارفرما تشکیل می دهیم تا به بهترین ایده و جواب برسیم.
بازار هدف
در مرحله بعد با نیازسنجی و شناسایی بازار هدف، پتانسیل های موجود در کسب و کار خود را شناسایی کنید. با این رویکرد می توان پروسه طراحی اپلیکیشن را با اطلاعات و آمار معتبر برنامه ریزی و شروع کرد.
طراحی اولیه
بر اساس ایده اولیه، دیاگرامی از ویژگی ها و امکانات مورد نیاز اپلیکیشن بدست می آید. این طرح اولیه می تواند با بازبینی های متعدد و م با کارفرما بارها عوض شود تا منجر به ایجاد بهترین رابط کاربری گردد. از آنجایی که کاربران در نگاه اول از نظر بصری جذب اپلیکیشن شده و سپس با امکانات آن آشنا می شوند، طراحی کاربری جذاب و آسان از مهمترین مراحل ساخت اپلیکیشن می باشد. شما می توانید با مراجعه به مقاله (8 نکته که طراحان لوگو باید بدانند) با اصول اولیه طراحی آشنا شده و اطلاعات بصری خود را افزایش دهید.
نسخه اولیه
با آماده شدن نسخه پیش نمایش و تحلیل آن، تیم طراحی به ارزیابی درستی از طرح رسیده و نقاط ضعف و قوت آن را شناسایی می کنند. با تصویب طرح اولیه توسط کارفرما، امکانات پیش فرض در اپلیکیشن جایگذاری می شود تا پروتوتایپ و نسخه اولیه بدست آمده و در اختیار مهندسین و برنامه نویسان قرار گیرد.
رابط کاربری نهایی
با تائید نسخه اولیه و آماده شدن الگو BackEnd اپلیکیشن و دستورالعمل ساخت آن، طراحی رابط کاربری نهایی آغاز می گردد. ما در شرکت الو اپلیکیشن (Alo Application) با استفاده از بروزترین المان ها و جلوه های بصری ویژه که متناسب با سلیقه و نظر کارفرما هستند، جذاب ترین راهنمای تصویری و رابط کاربری را طراحی می کنیم. از این مقطع به بعد، مراحل ساخت اپلیکیشن به صورت تخصصی تر پیش می رود.
کد نویسی و توسعه
این مرحله شامل 2 بخش می شود؛ در مرحله اول کدنویسی سمت سرور می باشد که برنامه نویس سمت سرور (Server)، کدنویسی رابط برنامه نویسی اپلیکیشن (API) و داشبورد مدیریت اپلیکیشن را شروع می کند. بخش دوم طراحی و کدنویسی موبایل اپلیکیشن ها می باشد. در این مرحله کدنویسی به صورت Native (کدنویسی در محیط توسعه شرکت ارائه دهنده سیستم عامل) یا Hybrid (کدنویسی در محیط توسعه به جز محیط پیشنهادی توسط شرکت ارائه دهنده سیستم عامل) انجام می گردد. برای مثال اگر بخواهیم یک اپلیکیشن iOS را به صورت Native طراحی کنیم باید از Xcode استفاده شود. در مقاله دیگر به تفاوت بین اپلیکیشن Native و Hybrid پرداخته ایم که با مطالعه آن کاملا با موضوع آشنا می شوید.
نسخه Beta
بتا یک نسخه آزمایشی از اپلیکیشن است که تیم توسعه دهنده پس از کدنویسی در اختیار کارفرما قرار خواهند داد و این نسخه آزمایشی فرصت مناسبی است که کارایی اپلیکیشن بازبینی نهایی شود. با انجام این مرحله، اپلیکیشن بدون هیچ اشکال و باگ احتمالی، در پایدارترین حالت ممکن عرضه خواهد شد.
انتشار
در آخر با انتشار اپلیکیشن در فروشگاه های مجازی مانند AppStore و Google play، کسب و کار شما وارد بازار تجارت الکترونیک می شود تا با خیال آسوده به تبلیغ و گسترش حرفه خود در دنیای مجازی بپردازید.
پشتیبانی
این ذهنیت وجود دارد که با انتشار اپلیکیشن مراحل ساخت آن به پایان رسیده است ولی مهمترین مرحله ساخت یک اپلیکیشن بعد از تحویل آن به کارفرما شروع می شود. نظارت و پشتیبانی مرحله پایانی ساخت اپلیکیشن به شمار می آید که پروسه ای طولانی از بروز رسانی اپلیکیشن، اضافه کردن ویژگی و امکانات جدید و بهینه سازی امکانات قبلی را شامل می شود. در این مرحله است که وجود یک تیم فنی و متخصص امری ضروری به حساب می آید. ما در شرکت الو اپلیکیشن (Alo Application) با پشتیبانی آنلاین 24 ساعته این اطمینان را به شما می دهیم که برای کمک رسانی و پشتیبانی همیشه در صحنه حاضر هستیم.
در آخر.
بسیاری از افراد ساخت یک اپلیکیشن موفق را صرفا وابسته به کدنویسی می دانند در حالی که پروسه ساخت اپلیکیشن پروسه ای پیچیده، حساس و تخصصی است که نیاز به همکاری بین صاحبان کسب و کار و متخصصان IT دارد تا اپلیکیشن به یک نتیجه مطلوب و موفق دست پیدا کند.
آدرس دفتر مرکزی (ایران): تهران، جردن، قبادیان شرقی، پلاک 5
شماره تماس: 88788406-021 | 09121934542
منبع: الو اپلیکیشن (Alo Application)
لینک مطلب: مراحل طراحی و ساخت اپلیکیشن
درباره این سایت